vineri, 16 octombrie 2009

Reteta : Cum sa devii vedeta !

Traim intr-o tara cu un sistem defect ,unde oricine peste noapte poate ajunge vedeta ! E simplu : Zilele astea am trecut printr-un proces de descoperire a unei vedete si iata am gasit-o ! Este vorba de "Blonda lui Iri " . Imi e jena sa gandesc cum este posibil ca asa ceva sa se intample, citind intr-un ziar ca televiziunile se bat pe ea...Si despre care ea e vorba ? Pai despre o fosta stripteoza (dansatoare la bara suna mai bine) care, venita mai nou in tara se agata de cel mai "vandut cuplu made in Romania " Moni si Iri , apoi ajunge sa se dezbrace pe la tv si sustinand ca nu vrea s aisi faca publicitate iar scandalul doreste sa se incheie. ( Asta bineinteles dupa ce a facut turul televiziunilor din tara ).
Intr-un fel e normal daca stau si ma gandesc , va scriam si intr-un post anterior LA NOI SE VINDE TOTUL , SI MAI DEGRABA PROSTIA !

- deci ,Reteta "Cum sa devii vedeta" : Se ia una bucata "gagica" de preferat cu silicoane , se agata de un subiect bine vandut si se creaza un scandal. Apoi in decursul acestui scandal se face un tur al Bucurestiului prin televiziuni , iar pentru a da un gust mai bun si totul sa fie rumenit ...se si dezbraca in emisiuni de maxima audienta .Rezultatul - Foarte aproape de o angajare , pentru a fi asa cum si-a dorit de foarte mult timp.

* Toate acestea se pot realiza daca in decursul anilor muncesti foarte mult..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu