duminică, 11 octombrie 2009

Crazy Win - " Povestea Noastra "


Sa dau o replica la ceea ce a scris Sore (colega mea) pe blogul ei , despre mine si Nony .
Intr-adevar au trecut 2 ani . 2 ani de cand vietile noastre au capatat experienta si in acelasi timp ni s-au deschis noi orizonturi , toate sub un singur nume Crazy Win . Acest nume a fost ales datorita nebuniei noastre colective si a spiritului nostru mereu fresh,rolul principal avandu-l baietii de la Play & Win care ne-au "lansat " asa cum se spune ...( nu pe luna:)) ci ,speram noi in inimile voastre ) Le multumim pe aceasta cale. Pentru mine Crazy Win in momentul de fata in seamna VIS si un al mod de viata . Am fost primul ales , urmand sa urmeze alti 5 membrii deoarece se dorea o formula mult mai complexa , dar probabil nu s-a putut realiza pentru ca nu se gasise inca nucleul. Asa am apelat la Sore , o tipa foarte finuta cu un timbru si cu o tehnica muzicala aparte .Ne stiam dintr-un alt proiect muzical numit " My Band ". A urmat Nony , (coleg de liceu la acea vreme) o adevarata cutiuta muzicala si am pornit la drum . 3 tineri cu o singura dorinta : sa faca muzica !
Dar, daca Sore crede ca doar dupa noi baietii din trupa se intoarce capul pe strada se inseala amarnic. Va zic eu si cred ca si voi stiti asta , Sore este o fata foarte dragutza cu un sex-appel de te inebuneste instant si ca o completare e desteapta . Cand suntem impreuna suntem intr-o continua veselie.

* Acest post a fost publicat pentru ca m-a provocat . Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. Articolul se elibereaza fara prescriptie medicala.

P.S. La multi ani fetelor de la Blaxy Girls - au facut 2 ani !


Crazy Win - Beautiful Lover


3 comentarii:

  1. Imi place la nebunie Beautiful Lover, tineti-o tot asa! Esti foarte dragut, ma bucur ca nu esti ca alte vedete din Romania. Ai un blog interesant, imi place.

    Julia

    RăspundețiȘtergere
  2. Bogdan , esti un om deosebit si blogul pe care il ai e f frumos . :) . Imi place mult . Am observat ca ai pus suflet in ceea ce ai facut :x .

    Mult succes ! :*

    RăspundețiȘtergere