luni, 18 ianuarie 2010

Lista de vise



Ti-ai facut vreodata o lista cu cele mai tari/mari dorinte ale tale ? Ce zici crezi ca dupa ce o vei face , vei reusi sa bifezi cat mai multe din ele? Fa-ti ambitia asta si apoi "seteaza-te pe start" pentru ca ai o viata,iar la sfarsitul ei trebuie sa fi multumit de tine !



.....................................................................

Visul e la tine ...

3 comentarii:

  1. Postarea asta nu stiu cum de nu o vazusem. Buna idee. E vorba si de secret. Daca nu ai citit cartea "The secret", te sfatuiesc sa o faci :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare asta :), da e oarecum intalnita si in 'The Secret' si intr-unul din citatele lui Da Vinci "...o viata bine traita iti aduce moarte fericita.".

    RăspundețiȘtergere
  3. Este prima data cand intru pe acest blog . Este ora 1:18 a.m. , asadar indiferenta cu care am dat click pe linkul paginii acesteia se explica. Am citit cateva postari , adica toate pana la asta . M-a surprins ; e concis, placut, iti trezeste cateva sentimete si naste in tine cateva dorinte fervente care te-ar putea oarecum , int-o oarecare masura sa te "satisfaca " in clipele dinaintea mortii , dorinte care , indeplinite fiind ,te-ar putea lasa sa spui "Acum pot sa mor linistit " . Bun post ! Mi-a placut .

    RăspundețiȘtergere