luni, 2 noiembrie 2009

Cine esti ?

Da , stiu nu ai timp…doar 2 minute te retin …hai 3 sa zicem ! Eu cred ca ai uitat cine esti . Nu rade si nu te hazarda sa spui ” ce prostii scrie si asta …” . Sti cine esti ? Ce vrei si ce cauti in viata asta ? Intreaba-te si incearca sa gasesti raspunsul, cauta ” in tine ” si da raspunsul cel bun . De multe ori prima idee nu e cea mai buna, asa ca ai de lucru. Sunt sigur ca dupa aceasta evaluare corecta vei afla lucruri noi despre tine si vei ajunge la o concluzie legata de viata ta . Nu avem timp de noi nici 10 minute pe zi …suntem tristi ,uitam cine suntem , dar avem pretentia ca cei din jur sa ne respecte .

3 comentarii:

  1. chiar daca nu ma cunosc, stiu indeajuns de multe despre mn ca sa pot spune ca sunt o persoana fericita,in ciuda faptului ca mai am zile proaste sau intamplari mai putin dorite(oricum asta nu poate evita nimeni,oricat ar incerca)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem niste punctuletze minuscule in aceasta lume,ca niste stele printre milioanele de alte stele.

    Suntem atat de simpli de descris si totusi atat de complicatzi . :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trist... dar adevarat ce spui tu :(
    Si am ajuns sa fim asa din cauza ritmului alert al vietii; bine asta nu-i o scuza... Cert e ca nu facem nimic sa schimbam lumea...sau pe noi insine :-|

    RăspundețiȘtergere